Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen a jó sex? Véleményeket kérnêk.22F
Figyelt kérdés
Kort és nemet is:-)2015. jan. 5. 23:07
1/11 anonim válasza:
Ha mar vegre lenne orgazmusom (nem vagy szuz) 18/L
3/11 anonim válasza:
22/F Amikor egyszerre megyünk el a párommal az nagyon jó tud lenni.
4/11 anonim válasza:
Ha egyszerre megyünk el, meg ha finoman az ágyhoz kötöz.
L
5/11 violent02 válasza:
Körmöm a hátában,keze a csípőmön, ágy leszakad, szomszédok minket hallgatnak.. legalábbis amíg nem volt gyerek, most már ugyenezek csak némán :D 21L
7/11 A kérdező kommentje:
😃
2015. jan. 6. 00:12
8/11 violent02 válasza:
Hát aki nem érzi korainak és minden meg van hozzá ami kell addig kell gyerek (: majd rájössz ha ott tartasz.. elég tartalmas életem volt eddig és mondjuk én boldogabb is vagyok amióta családom van mint amikor annyi volt hogy tanulás,buli stb.. kinek hogy jön be az élet :D
9/11 anonim válasza:
#6 vagyok, ne értsd félre, nem beszólás volt vagy ilyesmi, csak meglepődtem. De gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!