Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem, ugye?
Van egy srác, akit már kb. másfél éve "ismerek", ő Franciaországban lakik és úgymond haverok vagyunk. :)
Májusban viszont csakúgy bejelölt a bátyja facebook-on, akivel elkezdtem beszélgetni, meg skype-oztunk is. Nagyon kedves, rengeteget beszélgettünk. Folyton bókolt, hogy milyen szép vagyok meg okos. Viszont mostanában elkezdte azt csinálni, hogy napokig egy csomót beszélünk, aztán hetekig semmi. És mindig arra hivatkozik, hogy rengeteget kell dolgoznia (ő 21 éves). De annyira sincs ideje, hogy egy mondatot írjon??
Karácsony után megint egy csomót beszéltünk és megígérte, hogy másnap este megint beszélünk, amikor végez a munkával. De nem írt nekem. Aztán ráírtam facebook-on, több üzenetet is írtam neki. Két nap múlva nézte csak meg őket és nem is válaszolt rájuk. Azóta eltelt kb. egy hét. Nagyon szomorú vagyok, mert egész eddig azt mondogatta, hogy szeret engem és tavasszal eljön ide és elvisz mindenhová meg majd főz nekem (mert ő szakács) és mindenfélét csinálunk majd együtt, amit tök jó lesz. De ezek után úgy érzem, hogy csak szórakozik velem. Jó, tudom, hülyeség, hogy eleve ezt az egészet elhittem, hogy működhet ez az egész, annak ellenére, hogy még nem is találkoztunk. De mentségemre szóljon, hogy 17 vagyok, talán ennyi idősen még lehetek ilyen naiv és idióta. :D
Szóval a kérdés az, hogy szerintetek is csak szórakozik velem? Most mit kéne tennem? Ne is írjak neki többet és felejtsem el?
Légyszi ne gyertek azzal, hogy hülye vagyok, mert azt eddig is tudtam. :D
Csak szórakozik.
Szerintem hagyd. Ha megint keresne (talán hetek múlva), mond meg neki, hogy köszi, de inkább éled a való életedet.
Nem akarok bunkó lenni,de hülye vagy :D
Akik kint vannak külföldön tényleg kidolgozzák a belüket. Nem ismerem a srácot nem tudok róla bármit mondani. Az,hogy pár napig nem ír,de aztán pótolja szerintem sima ügy. :)
Másik oldalról viszont ne nagyon éld bele magad a dologba.Nem akarlak lebeszélni sem elkeseríteni,de még,ha Mo-n lenne a srác sem biztos,hogy működne a kapcsolat. Attól még beszélhetsz vele meg feldobhatjátok egymás estéit egy "úgy megölelnélek"-kel,hiszen néha a szép szavak is ugyan olyan kellemesek,mint a tettek! :)
Nem voltál bunkó! :D Amúgy nem egy-két nap, pl novemberben egész hónapban nem írt. Azt meg hogy sokat dolgozik elhiszem, bár múltkor azt mondta, hogy heti 17 órát dolgozik, ami annyira nem tűnik durvának. Anyukám rendszeresen 8 helyett, 9-10 órát dolgozik egy nap, mert nem engedik haza...
De ettől függetlenül teljesen igazad van. Most végiggondoltam az egészet. Miért fizetne egy csomót azért, hogy ideutazzon? Ááá, jobb ha elfelejtem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!