Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglepi ötletek a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepi ötletek a párom szülinapjára?

Figyelt kérdés

Február végén lesz a párom szülinapja,úgyhogy még van időm,de hamar elrepül ez a 2 hónap.Szeretném őt meglepni valamivel,amiből érzi,hogy milyen fontos nekem,és mennyire szeretem.Nem feltétlen tárgyi ajándékra gondolok.A meglepetés buli kizárva.Nem is feltétlen szexuális jellegű dologra gondolok.

Sajnos korlátozottak az anyagi lehetőségeim.Szívesen elvinném egy hosszú hétvégére,de nincs rá pénzem.

2,5 éve vagyunk együtt,sportos alkat,szereti az autókat,motrokat,sportokat csinálni és nézni is egyaránt,szívesen próbál ki új dolgokat.

21/L,21/F

2015. jan. 5. 14:11
 1/2 Jázi :) ***** válasza:

Csinálj neki sztriptízt! Süss neki tortat.

De ha te nem tudsz kitalálni valamit úgy,hogy ismered,mi mit találjunk ki?

2015. jan. 5. 14:26
 2/2 A kérdező kommentje:
:) Arra gondoltam,esetleg már más meglepte a barátnőjét/barátját/bárki mást szülinapján,és ezt megoszthatnátok velem,hogy ötleteket merítsek.Egyébként vannak ötleteim nekem is,és persze én ismerem a párom :)
2015. jan. 5. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!