Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorin minden korosodó (30+) férfinek 20 év körüli szépséges barátnője van?
Meg olyan normálisnak tűnik nekem ez.
Melyik a legcsinosabb, legfiatalabb, legtermékenyebb korosztály? Mikor van egy nő durván a kinézete csúcsán?
A válasz 18-25 éves kor. Minden férfit ez a korosztály izgatja jobban. Hugh Heffner, a Playboy alapítója sem béna 80 évesen, mert "nem talál a korosztályából nőt" és 18-25 éves modellekkel fekszik le.
40-45 éves koráig ráadásul egy magát jól tartó férfi találhat bőven olyan 20-25 éves nőt, aki önmagáért szereti, nem a pénzéért például.
Szépséges barátnője van? O.o?
Rossz a kérdés!
Szépséges barátnőt akar!
Nem annyira sikeres a dolog,ha belegondolsz,hogy egy 18évesnek egy 32mondjuk már mennyire "öregnek" számít.
Van akinek összejön,de szerintem a többség csak vágyakozik(vagy egyéjszakázik)
Meglepődnél mennyi 18-25-ös lány nyitott az idősebb férfiakra.
Pont azt látom hogy a közvélekedéssel ellentétben a legtöbb nő nem kb. vele egy időset akar. Két 20 éves összejön? Annak mi értelme?
Persze,tök életszerű hogy aki ennyi idősen még mindig egyedülálló,vagy már elvált egy rakat kölyökkel a nyakában,azoknál sorban állnak a nők,pláne a 20 éves szépségek:D
Más:a playboy nyuszik,meg a többi hasonszörű ribi nem tudom hogy jön ide,ezek persze hogy 18-25 évesen a legszebbek,mert 27-28 éves korukra úgy néznek ki mint a saját öreganyjuk.
Ki ne találjuk már,hogy ez a jellemző a normális nőkre,meg hogy hogy egy 18 éves lányka szexisebb mint pl. egy 28 éves csaj.
16:
De. Kinézetre, a másik nem számára való vonzóságra mindkét nemnek máskor van a csúcsa.
A nők nagyjából 18-25 évesen vannak a csúcsponton kinézeti szempontból és abból, hogy mennyire vonzódnak hozzájuk a férfiak. (Menj fel egy társkeresőre, vagy a facebookra. Nézz meg 20-20, vagy 50-50 főnyi 18 és 28 éves nőt. És nézd meg a különbséget.)
NEM AZT MONDOM HOGY AKI ELMÚLIK 25 AZ MEGCSÚNYUL. Csak hogy a nők elsöprő többsége saját magához képest kb. 18-25 évesen néz ki a legjobban. Megnézzük ugyanazt a nőt 5 évente 15 éves korától 50 éves koráig, akkor a legjobban kb. 20-25 évesen néz ki. Ennyi.
A férfiak csúcsa inkább ilyen 25(27)-35 éves korukban van. Akkor a legvonzóbbak a nők, a másik nem számára. Nekem is 30 éves korom után kezdődött az életem szexuális csúcspontja (nem abból a szempontból, hogy mennyit bírok, hanem hogy mennyi és milyen nőket tudok megkapni).
En tok fura vagyok, nem arrol van szo h 25 evesen csunya voltam, de 30 eves koromra szepultem ki:-))))Dobbenetes, es meg szamomra is meglepo, de ferfiban is ismerek ilyet.
Egyebkent teny es valo h a nok tobbsege 17/25 eves koraban eli fenykorat:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!