Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja mindenki, hogy az a boldogság, hogy van férje, vagy pasija egy nőnek?
Figyelt kérdés
Miért az az elfogadott a társadalomba, ha egy ember párkapcsolatban él? Egyből lesajnálnak, ha nincs mellettem férfi/férj. Miért kötelező ez? Miért kell eltűrnöm magam mellett bárkit csak azért mert mindenkinek ez az elfogadott? Miért nem lehet megérteni, hogy én így vagyok boldog? Szabadság, és nem kell mást kiszolgálni, eltűrni, és megfelelni.2015. jan. 5. 07:42
11/13 anonim válasza:
2 hazassag utan mondom, soha tobbet hazassag.
12/13 anonim válasza:
Nem kötelező a társ csak annak aki képes is úgy élni és szükségét is érzi,nekem egy nagyon lusta feleségem volt elváltam tőle.
13/13 Költőnő? válasza:
Nálunk munkamegosztás van, de az uram nem is engedné h mindent én csináljak. Mondjuk magamra ugyanúgy gondot kell viselnem és nem esik le a karikagyűrű az ujjamról.
Egy kapcsolat nem arról szól h ki kell szolgálni a másikat.
Én szeretek a kedvében járni de az már régen rossz volna ha szolgálni kell sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!