Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, ha a barátom elvárja, hogy tartsam el?
Figyelt kérdés
Minden más remekül működik, de ez az egy nem...2015. jan. 4. 22:52
11/17 Költőnő? válasza:
S mivel magyarázza h miért várja el?
12/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van, mostanában kezdtek a dolgok megromlani.
2015. jan. 4. 23:08
13/17 A kérdező kommentje:
Szerinte erős nő vagyok:DD
2015. jan. 4. 23:09
14/17 Stainless válasza:
Pedig a mai világban farkastörvények vannak. Össze kéne szednie magát.
15/17 anonim válasza:
Ja,ha szereted akkor mindenkepp Tartsd el es Vegyel neki egy kis drogot is hogy jobb kedve legyen,tépjen is be szegenykem annyira sajnalni valo!
16/17 A kérdező kommentje:
Jójó értem
2015. jan. 4. 23:11
17/17 anonim válasza:
Nem most van a gond, hanem akkor lesz, amikor esetleg lesz egy-két gyereketek és oda jutsz ahová én és még pár nőismerősöm: Mi keressük/kerestük a pénzt a számlákra, kajára, eltartjuk a gyerekeinket, de emellett a háztartást is mi vezetjük, mert az női munka.
Én már megszabadultam a koloncomtól aki rátelepedett most egy másik csajra, gondolom hamarosan csinál neki gyereket, hogy bebiztosítsa a helyét. Aztán a leányzó vagy ráeszmél, vagy nem, az már az ő baja.
A barátodnak mondd meg nyugodtan, hogy oké, leszel te a családfenntartó, de akkor amikor hazamész a munkából akkor a tiszta lakásban a meleg étel várjon és a ruhád kimosva, kivasalva a szekrényben sorakozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!