Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tesznek fel olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesznek fel olyan kérdést, hogy csúnya, kicsi-e a mellük, mikor nagy, kerek és legalább C-s méretű?

Figyelt kérdés
Sok ilyen lány van, aki a C-ésre azt mondja kicsi. Ilyenkor iszonyat szarul érzem magam a kicsi méretemmel.
2015. jan. 4. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az AA 70es a legkisebb.
2015. jan. 4. 19:16
 12/15 anonim ***** válasza:
6%

Műttesse meg magát az összes csaj. Legyenek ekkora tőgyeik: [link]

Senkit sem érdekel. Kezd már a tököm kilenni azokkal, akik elégedetlenek önmagukkal, és folyton azzal jönnek, s azzal mentegetik magukat, hogy ők csak a férfiaknak akarnak megfelelni, mert valójában mi, férfiak vagyunk azok, akik elégedetlenek vagyunk velük.

Feküdjetek szike alá, legyen hatalmas betonkemény szilikondudáitok, ha titeket ez tesz boldoggá, idióták.

2015. jan. 4. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Mert te árasztod magadból az önbizalmat. :D Kis hipokrita.
2015. jan. 4. 19:21
 14/15 anonim ***** válasza:

de amúgy miért égónövéles?

nekem a kicsi kerek tenyérbeillő mell jön be, ami nincs plasztikázva. Sose írtam még képhez, amin legalább C-s méret volt, vagy nem az alja.

2015. jan. 4. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:
#13: Ne bókolj, sosem viseltem az elismerést annyira, mint a pocskondiázást. :)
2015. jan. 4. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!