Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott lányokkal trollkodni Valentin-napon?
Kicsit kiöltözöm,odamegyek valamelyik szingli lanyismerősömhöz, valami tipikusan ajandekozos csokival a kezemben. Elkezdek bókolni,beszelgetni vele, majd amikor mar nagyon a csokit nezi mikor fogom odaadni akkor megeszem az orra előtt. Vagy odamegyek több lanyhoz,kis ajandekkal,vegig az egyikre mosolygok,szemezek vele es amikor mar nagyon elpirulva mosolyog es nyitott a testbeszede akkor odaadom valamelyik masik csajnak az ajandekot.
Azok az arckifejezesek ilyenkor...:DD
Amugy nem vagyok ilyen hülye,de evente 1x megengedek magamnak ilyen kis szorakozast. Masreszt nagyon lenezem ezt az egesz marketingre felepitett "ünnepet".
Csinal hasonloakat mas is?
19/F
Ha lenne bnom se csinalnek ilyet..
A noket ez erzekenyen erinti tobbsegben es rosszul esik nekik az ilyen..
Annyira sem érdekel ez a "szerelmes" nap hogy gúnyolódjak rajta.
Amikor van csajom, akkor se adok neki csakis ezen az egy napon semmit. Egyébként meg rendszeresen.
Aki erdekel azzal úriember vagyok.
Amúgy ezek szerintem nem durvak.
De gyökér vagy... Ezzel csak mások napját ba5zod el, nem a multiknak intesz be.
Te is ugyanúgy megveszed a csokit, amit a reklámban láttál, csak köcsög módon megzabálod.
Én ilyet csak véletlenül csináltam.
Randin voltam és kibukott belőlem,hogy "Szeretlek".
Aztán mikor odahajolt volna megcsókolni,akkor megkérdeztem,hogy "Mit szeretnél" :D
De utólag mindketten röhögtünk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!