Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek többet érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek többet érez barátságnál?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom (nevezzük H.nak), akivel nagyon jóba vagyok. Mindent meg tudunk beszélni. Van barátom, akivel sokszor veszekszünk, s egyszer nagyon megbántott, és H. vigasztalt s mikor visszajött a pasim H. nekitámadt hogy hogy bánhat így velem, hiszen egy álomnő vagyok és sokkal jobban meg kéne becsülnie és majdnem összeverekedtek.

Néha csak hozzám ér pl.az arcomhoz. Ráadásul az osztálytársainak is nagyon sokat mesélt rólam.

2015. jan. 4. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Neked H.-t kéne választanod, ő az a férfi, aki téged megérdemel. Nem tudod mennyi szenvedést okozol ennek a szegény fiúnak ezzel a sablonos dologgal, hogy "van barátod". Hagyd ott a fenébe, egyáltalán nem érdemel meg, nem úgy bánik veled, ahogy megérdemled. H. a neked való férfi.
2015. jan. 4. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2015. jan. 4. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, egyáltalán nem értem a nőket. Miért nem veszik észre azokat, akik igazán szeretik őket? ...
2015. jan. 4. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak azért a "barátod" mert van pasid, és nem olyan suttyó hogy közben kerek-perec bepróbálkozzon. Egyébként elsőnek igaza van. H. a neked való a leírtak alapján.
2015. jan. 4. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy biztos magadban akkor kérdezd meg.

Tipikus mai lány vagy.

Vívódsz magadban, hogy a semmibenéző pasidat vagy azt az embert válaszd aki szeretne és jót akar neked.

Szerintem még szenvedj a pasid mellett és taposd el a másik srácot, ez szokott a legjobb megoldás lenni.

Gondolkozz már egy kicsit.

Még jó, hogy érez irántad valamit, ha megvéd és félt téged.

Most azonnal tessék szakítani és felkeresni azt a mások srácot, értettem? :)

2015. jan. 4. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
ki érti a női logikát? aki bunkó az kell nekik aki kedves velük meg nem veszik észre utána meg rinyálnak hogy hol vannak a rendes pasik? nem igaz hogy nem veszed észre.. aki rendes az barát parkoló..... mint a te esetedben is
2015. jan. 4. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
4%
Ez egy kis sunyi szar! Csak alattomosan a közeledbe férkőzik! Neked ki kellett volna állnod a pasidért! Meg nem kéne hagynod hogy az arcodat bizgerálja az a kis tetű!! Mekkora egy ringyó vagy!
2015. jan. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!