Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még normális nő?
Mielőtt bármit írnék szeretném leszögezni, hogy nem vagyok sztereotípiagyáros, meg nőgyűlölő. Csupán az eddigi tapasztalatok beszélnek belőlem.
Nos kb 16 éves koromtól 23 éves koromig elég depresszív, negatív ember voltam. De sosem panaszkodtam. Viszont ebben az időszakban egy csomó olyan lányt szedtem magam köré, akikkel kb fáj beszélnem.
Mivel eldöntöttem, hogy véget vetek a negatív időszaknak, nagyon feltűnik az, és zavar, hogy milyenek ők.
Esküszöm, mindig csak a panaszkodás megy. Miért van ez? Tleg ilyen szar az emberek élete?
Az enyém sem fenékig tejfel, nagyon nem, de próbálom mindennek a jó oldalát nézni. Pl tök jól beilleszkedtem az új munkahelymre, stb. De ezek..hihetetlen.
Eddig mindig csak ilyen csajokat tudtam magam köré szedni. Ennyire igaz a mondás, hogy hasonló a hasonlót vonzza?
Annyira szeretnék már egy lánnyal találkozni, akinek egészséges önbizalma van,nem kell tutujgatni folyamatosan,hogy de hát jól nézel ki,sőt kedveli magát egészséges szinten,tisztában van a képességeivel, minden előnyös és hátrányos tulajdonságával.
Ilyen nagy kérés lenne ez..?
Szerintem vannak még csak jó helyen kell őket keresni...
A barátnőm például ilyen és ő 16
17/F
nem kérésre megy, és a nők köré sem magától varázsolódik a szerelem meg a harmónia.
31N, a 16 éves kori önmagadnak is azt üzened, hogy menjél babázni, mert még nem vagy igazi nő? mert a válaszod nekem puszta önreklámnak tűnik.
a fiúk a nőkre fújnak, a nők meg a lányokra, gratulálok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!