Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még normális nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még normális nő?

Figyelt kérdés

Mielőtt bármit írnék szeretném leszögezni, hogy nem vagyok sztereotípiagyáros, meg nőgyűlölő. Csupán az eddigi tapasztalatok beszélnek belőlem.

Nos kb 16 éves koromtól 23 éves koromig elég depresszív, negatív ember voltam. De sosem panaszkodtam. Viszont ebben az időszakban egy csomó olyan lányt szedtem magam köré, akikkel kb fáj beszélnem.

Mivel eldöntöttem, hogy véget vetek a negatív időszaknak, nagyon feltűnik az, és zavar, hogy milyenek ők.

Esküszöm, mindig csak a panaszkodás megy. Miért van ez? Tleg ilyen szar az emberek élete?

Az enyém sem fenékig tejfel, nagyon nem, de próbálom mindennek a jó oldalát nézni. Pl tök jól beilleszkedtem az új munkahelymre, stb. De ezek..hihetetlen.

Eddig mindig csak ilyen csajokat tudtam magam köré szedni. Ennyire igaz a mondás, hogy hasonló a hasonlót vonzza?

Annyira szeretnék már egy lánnyal találkozni, akinek egészséges önbizalma van,nem kell tutujgatni folyamatosan,hogy de hát jól nézel ki,sőt kedveli magát egészséges szinten,tisztában van a képességeivel, minden előnyös és hátrányos tulajdonságával.

Ilyen nagy kérés lenne ez..?

2015. jan. 4. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
nincs.elfogyott..
2015. jan. 4. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen ezek elfogytak...:( de ha lennének is... én is ezeket keresném de ha egésznap dolgoznak meg alszanak mint én akkor nem lelünk egymásra :(
2015. jan. 4. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Határozott, érett nőt, egészséges önbizalommal, tudatos élettel csak idősebb nők között találsz, nem 16-22 között. Kb. 26-27 éves koromra értem el azt, hogy büszke voltam magamra, a testemre, az életemre, arra, amit elértem, és tele voltam tervekkel és vágyakkal. Előtte csak sodródtam az árral, sokszor drámáztam és nem találtam önmagam. Szerintem rossz körökben próbálkozol, ennyi az egész. Amit te vársz, az egy érett, felnőtt személyiség. Nem gyerekek testében kell keresni! :) N31
2015. jan. 4. 14:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazából sok ilyen lányt ismerek a korosztályomban (20-22). Csak természetesen ők már 2-34+ éve boldog párkapcsolatban élnek :D Szóval arra akarok kilyukadni, hogy sokszor mondják, hogy van ezer szabad nő, ne aggódjak, stb. Na igen, de úgy néz ki, hogy a normálisakat elvitték.
2015. jan. 4. 14:57
 5/7 anonim válasza:

Szerintem vannak még csak jó helyen kell őket keresni...

A barátnőm például ilyen és ő 16

17/F

2015. jan. 4. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:

nem kérésre megy, és a nők köré sem magától varázsolódik a szerelem meg a harmónia.

31N, a 16 éves kori önmagadnak is azt üzened, hogy menjél babázni, mert még nem vagy igazi nő? mert a válaszod nekem puszta önreklámnak tűnik.

a fiúk a nőkre fújnak, a nők meg a lányokra, gratulálok.

2015. jan. 4. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lennék jóban a 16 éves kori önmagammal, mert nem volt normális. Agyára mentek a hormonok, fogalma sem volt, hogy kicsoda, és úgy akart párkapcsolatba bonyolódni, hogy magát sem ismerte, így fogalma sem volt róla, a másiktól mit vár el. Amikor nyugalom volt, az volt a bajom, amikor izgalom, akkor meg az. Szerintem ez valahol normális. De kérdező leírása úgy szól "tisztában van a képességeivel, előnyös és hátrányos tulajdonságaival, kedveli magát egy egészséges szinten..."stb. Ennyi önismerethez idő kell. Nem fújok, csak realista vagyok. Kevés 20 év körüli lány ismeri saját magát ennyire, csak sodródnak és szidják a sorsot, nem tudatosak. N31
2015. jan. 4. 15:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!