Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vannak helyes srácok 18-27-ig?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 14:22
11/26 NewFreeee válasza:
Nekem szokták mondani. De rám ne írj, mert frászt kapok! Tuti te is valami nem nagyon szépség vagy...
13/26 anonim válasza:
engem mások mondanak helyesnek, nem tudom ez számít-e :D 22F
14/26 Noren1989 válasza:
nana, még nincs is délután 6, korán van ehhez még ;)
Am, persze,minden pasi helyes a maga módján. Am ez tipik olyan kérdés, mint a "Vannak gyk-n értelmes lányok ?"
25/F
Am meg minden relatív.
17/26 Evergrey válasza:
Nem sok értelme van a kérdésnek, magát bárki tarthatja helyesnek, vagy ha nem is tartja annak magát, itt mondhatja azt, annak reményében, hogy írsz neki. Amúgy is az számít, hogy neked helyes legyen, és nem tudhatjuk, mi kell ahhoz.
A nagy számok törvénye alapján biztosan vannak, engem is annak szoktak mondani.
18/26 anonim válasza:
Két embert ismertem meg itt valamennyire, mindegyikőjük helyes, és ebbe a korcsoportba tartozik. Szóval reménykedhetsz, de ne dőlj be mindennek. :)
19/26 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi:) és ja nem csak kiváncsi voltam:)
2015. jan. 4. 14:34
20/26 anonim válasza:
Vannak-vannak. De nem olyan GYAKORIAK, mint az oldal neve. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!