Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a pasimmal, hogy boldog lehessen mással?
Soha nem találkoztam még hozzá foghatóval.
De, gyereket szeretne, én meg nem,(mert nekem már van 2 gyermekem az előző házasságomból) és mondtam neki, hogy én nem szeretnék, erre az volt a válasza, hogy akkor úgy is leélné velem az életét, de úgy érzem ez nem fair! Joga van a boldogsághoz, nem tudom mit tehetnék....
En csak azt nemertem, hogy ha nem lehet gyereke, akkor mert remenykedik?
Es esett mar szo az orokbe fogadasrol?
Az azért még továbbra is érdekelne, hogy miért nem lehet.
Mindenesetre szerintem a srácnak kellene meghoznia a döntést, hogy hogyan lenne a legboldogabb. Veled gyerek nélkül, vagy valaki mással gyerekkel. Nem pedig neked...
Azt szeretném hogy boldog legyen. Az ember életébe a legnagyobb boldogság az gyermekei. Tapasztalatból írom.
És én ezt nem tudom neki megadni. Szóval mi most a helyes lépés? Szerettek valakit, de nem tudja megadni nektek azt amit nagyon szeretnétek. Nehéz kérdés ez...
Nekem még mindig nem egészen tiszta...
Azt írod; NEM LEHET. Majd következő mondat EGYELŐRE eleged van a pelenkázásból is. Ez nekem eléggé azt sugallja h LEHETNE.
Most lehet v nem lehet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!