Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha évődtök és ölelkezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha évődtök és ölelkeztek egy sráccal, akkor éreztek is valamit iránta?

Figyelt kérdés
Időnként "piszkáljuk" egymást egy lánnyal, amolyan froclizás (kivéve amikor kicsit bunkó volt, és megsértett, én akkor hanyagoltam a társaságát). Legutóbb, amikor utoljára találkoztunk, mondtam neki, hogy légy jó, erre ő közölte (kicsit hamiskásan), hogy "én rossz kislány vagyok, de a Mikulás nem hozott nekem virgácsot", én meg visszaszóltam neki, hogy "majd én adok neked", erre ő nevetett, hogy "hehe, persze", és szoktunk így "játszadozni". De azért ott mindenki előtt megöleltük egymást (ráadásul ő kezdeményezte), simiztük is egymás hátát, én majdnem a popsiját is, de a simogatás már többször megtörtént, az arcát, a haját is párszor megsimogattam, és volt, hogy majdnem megcsókoltam, de nem mertem. Ráadásul olyan is volt, még a kezdet kezdetén, hogy elment mellettem, megsimogatta a vállam, és megdicsért. Volt, hogy elhívtam ide-oda, elvileg benne lett volna, de többször közbejött neki valami, ami miatt mégse találkoztunk, szobára meg szégyellem felhívni. Szerintetek ilyen esetben lehet valami a háttérben? És mit tegyek, őszintén szólva félek a beégéstől, mert mi van, ha mégse akar semmit. Köszi a válaszokat.

2015. jan. 3. 21:42
 1/3 anonim válasza:

Szerintem önts tiszta vizet a pohárba!

Mond meg finoman mit érzel!

2015. jan. 3. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül... ezért tisztázd inkább le vele, ha akarsz tőle valamit. Az is lehet, hogy jó veled évődni, de lehet, hogy tényleg bejössz neki, sajnos ezt nem lehet eldönteni így (magamból kiindulva).
2015. jan. 3. 22:44
 3/3 A kérdező kommentje:
#2: Őszintén szólva kicsit ciki lenne, mert évfolyamtársak vagyunk, de ha meg nem érdekelném valamilyen szinten, akkor miért engedné az intimitást, ráadásul sokszor mások előtt is? Mondjuk nem tudom, mennyire krvás, másokkal milyen, annyira nem ismerem. Órán megesett, hogy egymással szemben ültünk, akkor is néztük egymást, mosolygott rám, vagy vigyorogva halkan kérdezte, hogy "mi van?", vagy ha néztem (és volt, hogy stíröltem is, mert hátradőlt, és domborodtak a mellei), akkor is rám nézett, és kicsit szomorkásan mosolygott. Meg amikor elhívtam, elvileg mindig benne lett volna. Ezért nem értem őt, de félek komolyabban rákérdezni vagy kezdeményezni.
2015. jan. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!