Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szex vagy a szerelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex vagy a szerelem a fontosabb?

Figyelt kérdés

Mármint tudom hogy mind2, ezért képzeljétek el a következő, lehetetlen szitut:

az orosz maffia felajánl neked két ellenkező nemű személyt: az egyik tökéletes belsőleg, külsőleg is, és mindenben az ideálod, annyi hátránnyal, hogy aszexuális

a másik is nagyon szexi, eszméletlen jó vele a szex, és olyan dolgokat csináltok, amit elképzelni sem tudsz, csak flegma, szemét, unalmas stb.

nem csalhatod meg egyiket sem, egész életedet összezárva kéne leélned vele, és a maffia kényszerit, hogy válassz, különben bedobnak egy olyan helyre, ahol halálod végéig 40 centis farkú négerek erőszakolnak meg... remélem ez elég motiváló lenne, hogy válasszatok :D

kihangsúlyozom, hogy NE kössetek bele a szituba, csak képzeljétek el, és válaszoljatok

ezt azért találtam ki, hogy mindenki "őszintén" válaszoljon, ne pedig olyan kitérő válaszokat adjanak, hogymind2 ugyanolyan fontos stb.

2015. jan. 3. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
The Szekszerelem!
2015. jan. 3. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:

De az első azért néha kiveri nekem?

Vagy masztizhatok a cicijére?

2015. jan. 3. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Talán a 2. eset ,abban nagyobb a kihívás és,ha már egy életet kell együtt töltenünk előbb utóbb csak átvesszük egymás beszédstílusát,szokásait stb. és nem lesz olyan rossz :)
2015. jan. 3. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Számomra a szerelem... Amúgy is, önkielégítés is létezik :D

Szóval igen, az elsőt választanám, aki tökéletes belsőleg és külsőleg is és mindenben az ideálom...

2015. jan. 3. 21:43
 5/9 opened paradise ***** válasza:

Hiába lenne vele jó,ha ilyen úgyse akarná.

A másiknál meg feszkó lenne.

A kettő úgysincs meg egymás nélkül.

2015. jan. 3. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
ezzel a kérdéssel is csak a szubmisszív passzív melegek járnak jól
2015. jan. 3. 21:44
 7/9 A kérdező kommentje:

pont az ilyen válaszokat nem akartam, reméltem hogy érthető volt, amikor leirtam az utolsó sorokban

nem, nem veri ki, és nem vetkőzik le előtted meg semmi

és a második simán dugna bárkivel, egy utolsó rlbanc, meg minden

2015. jan. 3. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Még csak ki se verné nekem?? Micsoda egy utolsó rlbanc...

Viccen kívül, akkor már inkább a második. Ez az első kapcsolat teljesen kikészítene...

2015. jan. 3. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
# 8 +(Mivel nem lennék belé szerelmes, ezért nem is nagyon érdekelne, ha mással is szexel.)
2015. jan. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!