Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex vagy a szerelem a fontosabb?
Mármint tudom hogy mind2, ezért képzeljétek el a következő, lehetetlen szitut:
az orosz maffia felajánl neked két ellenkező nemű személyt: az egyik tökéletes belsőleg, külsőleg is, és mindenben az ideálod, annyi hátránnyal, hogy aszexuális
a másik is nagyon szexi, eszméletlen jó vele a szex, és olyan dolgokat csináltok, amit elképzelni sem tudsz, csak flegma, szemét, unalmas stb.
nem csalhatod meg egyiket sem, egész életedet összezárva kéne leélned vele, és a maffia kényszerit, hogy válassz, különben bedobnak egy olyan helyre, ahol halálod végéig 40 centis farkú négerek erőszakolnak meg... remélem ez elég motiváló lenne, hogy válasszatok :D
kihangsúlyozom, hogy NE kössetek bele a szituba, csak képzeljétek el, és válaszoljatok
ezt azért találtam ki, hogy mindenki "őszintén" válaszoljon, ne pedig olyan kitérő válaszokat adjanak, hogymind2 ugyanolyan fontos stb.
De az első azért néha kiveri nekem?
Vagy masztizhatok a cicijére?
Számomra a szerelem... Amúgy is, önkielégítés is létezik :D
Szóval igen, az elsőt választanám, aki tökéletes belsőleg és külsőleg is és mindenben az ideálom...
Hiába lenne vele jó,ha ilyen úgyse akarná.
A másiknál meg feszkó lenne.
A kettő úgysincs meg egymás nélkül.
pont az ilyen válaszokat nem akartam, reméltem hogy érthető volt, amikor leirtam az utolsó sorokban
nem, nem veri ki, és nem vetkőzik le előtted meg semmi
és a második simán dugna bárkivel, egy utolsó rlbanc, meg minden
Még csak ki se verné nekem?? Micsoda egy utolsó rlbanc...
Viccen kívül, akkor már inkább a második. Ez az első kapcsolat teljesen kikészítene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!