Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gáz ha lassan 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz ha lassan 16 évesen még nem volt barátom?

Figyelt kérdés

sokan kérdezik, hogy hány barátom volt már én meg mindig visszakérdezek, hogy tipp? átlagba 5-6ot mondanak utána pedig meglepődnek mert egy sem volt mármint nem azért mert nem lehetett volna de sose értettem az olyanokat akik csak úgy összejönnek valakivel pedig tudják, hogy valamilyen okokból úgysem fog sokáig tartani..

szóval gáz mert még nem volt barátom? szerintem ezért lenéznek vagy nem is tudom.. persze csókolóztam már az nem kérdés.

2015. jan. 3. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:

ugyan így vagyok vele csak én a barátnőkkel

17/F

2015. jan. 3. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz. Akik azt mondják, éretlenek. 16 éves lánynál az 5-6 fiú is irreális tipp.
2015. jan. 3. 20:25
 3/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokan vannak így, sőt még sokkal idősebb korban is.Lehet csak azért, mert egyszerűen nem alakult úgy. :)
2015. jan. 3. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Az gáz, hogy csókolóztál már amikor nem volt barátod.
2015. jan. 3. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
én 15 vagyok,de még nem is csókolóztam,és a fiúk se érdeklődtek irántam igazán,azt vettem észre:)de nem baj majd lesz valahogy:)
2015. jan. 3. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, legalább ha majd megtalálod az igazit akkor egy érett kapcsolatba kezdesz és nem olyan játszásiba mint a mai tizenéveseknél, hogy csak lefeküdni járnak össze de semmi közös téma vagy emlék. Nem vesztesz semmit azzal hogy nem volt eddig 100 meg egy barátod :)
2015. jan. 3. 20:33
 7/9 A kérdező kommentje:

erre jött 6 üzim, amiből 4en nagyon kacagok.

köszönöm a válaszokat. #4 hát lehet... de azért már én érezném rosszul magam tényleg még ha az se lett volna meg.:D

2015. jan. 3. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:
ja és megy mindenkinek a zöld pacsii :)
2015. jan. 3. 20:36
 9/9 anonim válasza:
17/F vagyok, soha nem volt még komoly kapcsolatom, és szerintem egyáltalán nem gáz, sőt sok lány még vonzónak is találja én úgy veszem észre :D Engem is valahogy jobban érdekelnek az ilyen téren tapasztalatlan lányok, nem tudom megmagyarázni miért :D
2015. jan. 3. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!