Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetni? Unatkozoom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki beszélgetni? Unatkozoom.14/L

Figyelt kérdés
Szóval azért írok pár dolgot bármiről lehet velem beszélni, rockot és metált hallgatok lehet menekülni:D /cannibal corpse,marilyn manson,BVB,BMTH,slipknot,Korn rammestein, de van pár magyar rock együttes is akiknek pár számát szeretem szóval minden ami jó:D/ de egyébként még a klasszikus zenét is meghallgatom és mást is:) konditerembe járok /egészséges,szórakoztató stb/,imádok fényképezni főleg a tájat,kirándulni túrázni,sokat hulyulni barátokkal, sokat olvasok bármit kedvencem Shakespeare könyvei:3 öhm hisztis emberkék kerüljenek:D feszeszart nem használom komolyan ott mind önsajnálo fogyatékos... inkább viberen beszélgetek barátokkal..tudom kissé különc vagyok:D lehet velem komoly dolgokról is beszélni /most nem arra gondolok hogy beszéljük meg newton törvényeit meg ilyenek ne trollkodjatok:D/ de általában viccelodom :D írhat lány is fiú is és ezekről meg amiről szeretne beszelhetunk meggyilkol az unalom:D nem a szőke herceget keresem és nem vagyok bi!:D

2015. jan. 3. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szereted a Skillet csapatod?Vagy a Green day-t.Akkor írj,de a sima zenéket is szeretem. 15/f.
2015. jan. 3. 19:17
 12/13 A kérdező kommentje:

#6 na ha van szőke ló akkor az kell a herceg meg mehet a levesbe..:D

#7 T.T te hülye vagy..mást nem tudok mondani..sorry:D

#10 ha ez megnyugtat igen de csak miután biztos leszek benne hogy nem valami vén pedo vagy:D

2015. jan. 3. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:
#7 cicaharc :3
2015. jan. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!