Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet parkapcsolatom ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet parkapcsolatom ha nem bízom a lányokban?

Figyelt kérdés

Nincs semmilyen ellenérzésem irantuk,nem vagyok nőgyűlölő,csak egyszerűen nem bízom bennük. Eleg peldat lattam a környezetemben vagy akar itt gyakorin hogy miert ne..

Nem paranoias szinten nyilvan,de a valodi celjaimat,erzeseimet stb nem fogom megosztani senkivel sem.

Lehet így baratnőm?

19/F

2015. jan. 3. 16:45
 1/6 anonim válasza:
szerinted?
2015. jan. 3. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
lehet csajod, de normális párkapcsolatod nem, ez gondolom egyértelmű
2015. jan. 3. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
NEM KELL egyből kitálalni mindent úgy is fényezni fogod magad az elején a negatív dolgaid csak később derülnek ki vagy tárod fel. Szóval igen lehet barátnőd.
2015. jan. 3. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet, ha amúgy tudsz velük beszélgetni, és mersz kezdeményezni. Nyugodtan lehetnek titkaid, amiket csak később fedsz fel, vagy akár sosem.

Én sem bíztam bennük soha, mégis volt. Bár én meg mertem osztani velük a céljaimat és érzéseimet, én inkább érzelmileg tartok tőlük, pl. hogy beleszeretek, aztán elhagy. Nem is voltam szerelmes soha.

32F

2015. jan. 3. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet. A lányokban soha nem szabad teljesen megbízni.
2015. jan. 3. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet hát, nem kell mindenkiben egyből megbízni, lol.
2015. jan. 3. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!