Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ilyeneket fogok ki? Ti is belefuttok ilyenbe?
Figyelt kérdés
Minden pasiról kiderül, hogy van valami durva dolog a háttérben! Az elsőről tudtam, hogy kicsit stiklis, de 1 év után kiderült, hogy olyan dolgai is vannak, amikért simán lecsukhatják, gáz sprayt is hordott magánál nappal is, nem véletlenül. A másik: drogos. Nem csak bulikban 1-2 füves cigi, hanem a mindennapokban keményebb dolgokat is. A harmadik muszlim. Volt két normális is, de mostanában mindig kiderül a jelöltről valami. Nektek is van ilyen vagy én futok bele ilyenekbe? Normális körülmények között élek, egyetemet végeztem, a baráti köröm sem ilyen.
(nemtől független a kérdés)
2015. jan. 3. 12:53
11/17 anonim válasza:
Szerintem csak túl alacsony az ingerküszöböd. Hol éltél eddig?
12/17 anonim válasza:
Én még mindig nem kaptam választ. :D (1. voltam)
13/17 anonim válasza:
En mindig rendes pasikkal jartam. Ismerkedesnel mar ki lehet szurni, hogy valami nincs rendben, azokat elkuldtem.
14/17 anonim válasza:
Ha van egy normális baráti köröd, akkor érdemes lenne ott körülnézned.
15/17 anonim válasza:
Nem mondom, hogy csak a te hibád, mert nem tudhatom, de nekem sosem volt ilyen problémám. Eddig mindig elsőre ki tudtam szúrni azokat, akikkel valami gond van, így csak olyanokkal jöttem össze, akik normálisak voltak.
16/17 anonim válasza:
Egyébként azt nem hiszem el, hogy nem látszik valakin, hogy rendszeresen használ keménydrogokat.
17/17 anonim válasza:
Mert te is csak a külsőt nézed, mint a többi lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!