Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem kihívó. De az az Ed Sheeran tatoválás... volt tetováló, aki hajlandó volt megcsinálni?
12/27 opened paradise válasza:
Miért pont váll?
A mancs mit jelképez? :)
13/27 A kérdező kommentje:
hogy miért van a vállamon, annak nincs konkrét indoka. :) itt tetszik. :) a cicamancs ed kezén is ott van, ez amolyan közös tetoválás vele,de főképp jancsit , a cicámat jelképezi akivel felnőttem. :) és hát az állatok a mindeneim,ők a legjobb barátaim .
2015. jan. 2. 23:52
14/27 opened paradise válasza:
Az ilyen tetkókat szeretem,amiknek van is mögöttes tartalma,nem csak azért,mert láttam valahol és megtetszett.
Igen,közben rákerestem a szignójára és a második képen már szintén ott volt :D
Bocs,ha indiszkrét,de:
Ez az össz,vagy van még?
15/27 A kérdező kommentje:
ez az össz. :)
2015. jan. 2. 23:59
17/27 A kérdező kommentje:
nyelv:)
2015. jan. 3. 00:05
18/27 Clay Morrow válasza:
Nem "túl" kihìvó, csak egy kicsit.
20/27 A kérdező kommentje:
Te ezt honnan veszed?:)
2015. jan. 3. 00:41
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!