Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FiúK! Titeket mennyire zavar ha egy amúgy jó alakú lánynak nincsenek nagy mellei?
Figyelt kérdés
nem én mondom nem vagyok ilyen... de sokak szerint nagyon jó alakom van popsim nagyon formás meg hasam is lapos alapjáraton nem vagyok hízós de teszek is érte hogy jó legyen viszont a melleim nem túl nagyon sajnos. Nagyon zavaró lenne nektek ha mondjuk barátnőtökkel első szexnél kiderülne hogy elég kicsik neki ? előre is köszi :) ja és ha lehet korotokat is írjátok :)2015. jan. 2. 21:12
11/22 anonim válasza:
Ha olyan magabiztos vagy akkor a levételnél is legyél, ennyi.:)
12/22 A kérdező kommentje:
pont ez a baj hogy nem vagyok az :D na de köszi mindenkinek remélem tényleg nem lesz probléma :)
2015. jan. 2. 21:29
13/22 anonim válasza:
ha van mit felnyomnia a melltartónak akkor már van akkorád amivel szinte mindent meg lehet csinálni. összeondózni bizta
//23f
am az a fontos h legyen alap tartása, ne legyen víz mell vagy nagyon lógós
14/22 Noren1989 válasza:
Nem zavarna egyáltalán. Angyali pofija legyen, szép barna szemekkel, aztán, h milyen test van alatta....az idővel úgyis változik.
15/22 anonim válasza:
Nagyon is zavarna, számomra csak a nagy mellek a kívánatosak, a kicsik pedig egyáltalán nem. Remélem nem gond, hogy elmondtam az őszinte véleményem.
25
16/22 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert őszinte válaszokat szeretnék :) ha azt szeretném hogy mindenki megnyugtasson h nem baj akkor a barátnőimet kérdezném :)
2015. jan. 2. 21:46
17/22 anonim válasza:
Én szeretem a kisebb vagy közepes ciciket, feltéve ha formás :)
A B pedig elég jó méret, olyan kis tenyérbeillő:P
18/F
18/22 Pintér Bence válasza:
Nem baj ha nem nagy
.......16éves vagyok
19/22 anonim válasza:
a baj az, ha attól érzed magad magabiztosabbnak, hogy megtévesztesz másokat. A nem nagy mell önmagában nem probléma, csak nem kell nagyobbnak mutatni, mint amilyen.
20/22 anonim válasza:
vékony vagy,formás a popsid ezek után kit érdekel,hogy nem túl nagyok a melleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!