Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a lány barátomnak, hogy az új pasiját korábban megdugtam?
Figyelt kérdés
Meleg srác vagyok, van egy lány barátom, akivel jóban vagyok, tudja is, hogy meleg vagyok. Bár általánosságban elfogadja a melegséget és a biszexualitást, mondta nekem, hogy ő maga nem járna biszex sráccal. Nincs velük baja, csak nem tudna teljesen bízni bennük. Most egy olyan fiúval jött össze, akivel korábban volt alkalmi kapcsolatom. Nem akarok feleslegesen más életébe avatkozni, ugyanakkor az őszinteséget is fontosnak tartom.2015. jan. 2. 20:41
11/19 anonim válasza:
A biszex az az arany középút? Elől suni, hátul kuki ?
12/19 anonim válasza:
Szerintem szólj a barátnődnek, hogy a srác két kapura játszik. Egyébként eléggé ciki szituáció.
14/19 anonim válasza:
Én adnék a srácnak egy ultimátumot.. Adott határidőn belül el kell mondania a csajnak a dolgot, vagy én teszem. Mert a sráctól sem szép dolog ez a sunnyogás-lapítás..
15/19 anonim válasza:
Elottem szolonak igaza van. Nem szep dolog igy elhallgatni valamit. Ha valoban szereti a csajt, akkor elmondja neki.
16/19 anonim válasza:
Szegény lány... Mondd el neki minél hamarabb az igazságot!
17/19 Béla211 válasza:
Es ha csak egyszer kiprobalza a srac , de amugy nem jott be neki
18/19 Béla211 válasza:
A dolog csak szegyenli es nem akkarja elmondani mert tobbet ugy sem teszi meg. En is sraccal beszelnek eloszor.
19/19 ftf1983 válasza:
A srác emlékszik rád?
Szerintem ne szólj a lánynak, és beszélj a sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!