Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszolgálnak szexshop-ban 16 évesen? ---> lent <---
Figyelt kérdés
egy guminőt vennék, 18 év alatt kiszolgálnak? vagy most válság van és ki fognak szolgálni?2010. febr. 4. 18:43
1/14 A kérdező kommentje:
akárhogy próbálom, sehogy sem jön össze egyik csajjal sem, már ott tartok h veszek egy guminőt
2010. febr. 4. 18:43
2/14 anonim válasza:
16 évesen gratulálok...mekkora gyíkarc vagy jézusom!
4/14 anonim válasza:
Én úgy tudom, csak 18 éven felülieket szolgálnak ki. Óvszert meg síkosítót kiskorúaknak is kiadhatnak, mást nem. Amúgy még csak 16 vagy, van időd találni valakit, vannak akiknek ennyi idősen van csajuk, de még szüzek, te is kibírod még pár évig.
5/14 anonim válasza:
16 vagy és guminőt akarsz? te vagy válságban hallod nem a világgazdaság :D 20 vagyok és bnőm se volt igy hát nemis voltam nővel "úgy" se, soha, és nem akarok guminőt venni :D nem azt mondom hogy ez jó, mert én is szeretném ha lenne, de hát azér ki lehet bírni...
...guminő vazze... :D
6/14 anonim válasza:
azért megnézném ahogy beviszed otthon a lakásba, és megkérdezik a szüleid, hogy ''kicsi szivem mit viszel a dobozkádban...
7/14 anonim válasza:
Azt mondaná: ja ez csak egy baba, készülök elsősegélytanfolyamra.
8/14 anonim válasza:
Hát, kb kiszolgálnak, mivel nekik is a bevétel kell.
Pl a cigit is majdnem mindehol kiadják..miért? mert kell a pénz.
De 16évesen guminö?-.- Ez szánalmas..
9/14 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy neten kersztül rendeled meg??
10/14 anonim válasza:
Elméletileg: 18 év alatt nem adnak el szexuális segédeszközt, csak fogamzásgátló eszközöket (konkrétan óvszert).
Gyakorlatilag: egyrészről a bevétel az bevétel, másrészről barátnőm mesélte hogy az eladó srác azt mondta, ha most szépen kimegy, kap ingyen óvszert (nem volt még 18). Szóval üzlete válogatja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!