Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy addig nem lesz barátom, ameddig nem csináltatom meg a mellem?
Figyelt kérdés
Nagyon picike ugyanis, szinte nincs is, pedig már 19 vagyok.2015. jan. 1. 23:18
11/37 anonim válasza:
kérdező: csinálj (vagy keress) egy összalakos képet mutasd meg és mi segítünk:)
12/37 anonim válasza:
Ha szép az arcod akkor nembaj, jó a kicsi mell is.
13/37 anonim válasza:
Nettó hülyeség. Egy nő nem csak a melleitől lesz nő. És akkor sem kevésbé nőies, ha szinte nincs is.
14/37 anonim válasza:
aki fontos az nem azért lenne az mert jó melle van :D
mekkora f**szság,de biztos előbb kúrnak meg :) hajrá.
15/37 A kérdező kommentje:
Jó, de néha azért elszomorít, hogy ennyire kib*szott velem az élet. Én elégedett vagyok magammal, de ez mindent felrúgott....
2015. jan. 1. 23:25
16/37 anonim válasza:
Nem a mell teszi a nőt. Sokan szeretik a kicsi melleket, sokan a normál méretűeket, sokan a nagyokat. De azért egy értelmes férfinek(szerintem) a mellméret sokad rangú dolog.
17/37 anonim válasza:
Szoktak a fiúk kezdeményezni nálad?
18/37 anonim válasza:
Hülye vagy és sok tévét nézel. Senkit sem zavar ha kicsi. :)
19/37 A kérdező kommentje:
Dehogy is:)
2015. jan. 1. 23:28
20/37 anonim válasza:
'hogy te milyen hülye vagy???? / Tényleg nem tudok mással vigasztalni./ Ha ugy véled, hogy TE csak egy valamilyen csöcs vagy, akkor igazad van. Ha ennél egy hangyányit is többnek véled magad akkor nez egy nagy hülyeség!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!