Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha lehet belezúgtam egy 28 éves férfibe? 14/l
Figyelt kérdés
Nem hiszem,hogy szerelmes lennék. Csak.....nem tudom mit érzek.
Augusztusban ismertem meg. Azota talalkoztunk parszor. Vele volt az elso csókom. Meg még történt pár dolog. Ő mondta,hogy.ennel több nem lehet köztünk. Csak en nagyon megkedveltem (szerettem nem tudom) Amugy messze lakik tolem,de meg fogunk talalkozni. Mar sirtan is,hogy nem tudok vele lenni :(
Szoval hogyan tudnek mashogy nezni ra?
2015. jan. 1. 20:00
1/17 anonim válasza:
én is 28 vagyok legyél velem nekem kellenél komolyabban is :D
2/17 anonim válasza:
Mik tortentek?vagy mi?
Elkene felejtened,nem a tarsasagat keresni.
Ha segithetek,vagy beszelgetni lenne kedved errol irhatsz.
15L
3/17 anonim válasza:
Hat,szemuvegbe nem latja a szemed,vagy kandzsits be es akkor maris mashogy nezel ra.
4/17 anonim válasza:
14 évesen 28 évessel csókolóztál? Én meg itt parázok mert 15 évesen belezúgtam egy 11 évesbe... -.-' huhh
5/17 anonim válasza:
hát nem tudom, de aki 28 évesen 14 éves kislányokat csókolgat az az én terminológiám szerint nem éppen normális és akkor nagyon jóindulatúan fogalmaztam.
6/17 anonim válasza:
k.Pisti en ugyanezt akartam mondani:-))))
7/17 anonim válasza:
Hát igen ez elég ijesztő így. Ugye tudod hogy amúgy ez törvényellenes? Akár le is csukhatják..
8/17 anonim válasza:
Mondjuk én beszélek a 10 évvel idősebb párommal na mindegy :D Bár a mi helyzetünk kicsit más volt.
9/17 anonim válasza:
törvényellenes a f. szt:D a lány épp 14 szóval nem korhatáron aluli...
egyszerű: keress másik fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!