Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány miért nem aludhat úgy ott egy fiúbarátjánál, mint mondjuk a legjobb barátnőjénél?
Én múltkor megtettem, ottaludtam egy fiúbarátomnál, semmit nem csináltunk, chatrouletteztünk, filmeztünk, és zabáltunk, ennyi :D Jó az igaz, hogy egy ágyban aludtunk, meg reggel kicsit más pozicióban ébredtünk, mint ahogy lefeküdtünk, de semmi durva és szerintem aranyos volt :)
És akkor megkapom azt hogy ez beteges meg nem normális meg stb.de ha én egyszer ugyanolyan barátként kezelem mint mondjuk a legjobb barátnőmet, akkor az miértbaj?
17L egyidos velem a fiu
Nem tudom elmagyarazni pontosan, kb ilyen pozban, de nem ennyire osszebujva, na :)
Nem vagyok beleesve :))
Hat egyszer ejjel felebredtem akkor igy voltunk, de mivel arra ebredtem hogy kenyelmetlen, igy en teljesen arrebmentem es akkor hozzam sem ert, de reggel amikor felkeltunk, megprobalom normalisan leirni, mindketten a hatunkon fekudtunk, az en fejem kb jobb mellkasan volt (a jobb oldalan aludtam, csak az egyszerubb elkepzeles miatt irom) o pedig a jobb karjaval felig atolelt a keze meg a hasamon volt
Valahogy igy :'D
Majdnem igy csak en nem voltam bedolve fele, hanem a hatamon fekudtem teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!