Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerjem meg?
Sziasztok, van egy lány aki pár osztálytársammal (haverjaimmal) egy táncsuliba jár, és jóba vannak egymással. A lánynak egy hónapja tetszett egy másik osztálytársam, de a fiút nem nagyon érdekelte a dolog, így gondolom a lány is letett a dologról. Na én ezzel a lánnyal szeretnék megismerkedni, mert egy sportrendezvényen, ami az ő sulijában volt, eléggé megtetszett, és egy-egy mondatot egymáshoz is szóltunk (tudom, nem valami sok :D). Na mindegy szóval ez a lány minden nap az a suli előtt megy az állomás felé haza (vonattal jár), amelyikbe én járok, és amikor pár hete ment akkor nézett rám 2-3 másodpercig, lehet arra várt hogy köszönök-e (vagy csak túl sokat képzelek a dologba).
Na szóval az lenne a kérdésem hogy hogy közeledjek felé (vagy egyáltalán érdemes-e)? Szóljak az egyik srácnak aki táncsuliba jár vele, hogy kérdezze meg tőle hogy mit gondol rólam aztán az alapján tovább, vagy mit javasoltok?
igen arra vart hogy köszönjél neki.
ha legközelebb találkozol vele akkor beszélgessetek és majd utana lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!