Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szerelmes lenni 2015-ben, ti se?
Figyelt kérdés
Csak szerintem reménytelen az egész ?2015. jan. 1. 00:46
21/30 A kérdező kommentje:
Mindegy is, innentől kezdve magasról szarom le.
Csináljon amit akar.
2015. jan. 1. 00:59
22/30 anonim válasza:
Én sem akarok, de sajnos reménytelenül az vagyok. :/
Amúgy kérdező jó a neved. :D Bár pont deriválásból vizsgázom jövőhéten :/
23/30 A kérdező kommentje:
Én abból már vizsgáztam.
2015. jan. 1. 01:03
24/30 anonim válasza:
Mindenki ezt mondja, mégis hónapokig szenved még utána, ha nem évekig.
25/30 anonim válasza:
Én szeretek szerelmes lenni,szóval idén se ártana:)
26/30 anonim válasza:
Én se szeretnék. Még csak fangirl szinten se, de ez nem így megy.... :/
28/30 anonim válasza:
Lehet, hogy nekem sem ártana már szerelmesnek lennem... de az is lehet, hogy megint jövőre halasztom :)
29/30 anonim válasza:
Én szeretnék, de csak akkor ha viszonzott. Viszonzatlanból már elég volt.
26F
30/30 anonim válasza:
A viszonzatlanokból már nekem is elég volt. Nem akarok úgy szerelmes lenni hogy nem viszonozzák. Amúgy ha viszonoznák akkor úgy persze. A baj már csak az, hogy nem tudok kiszeretni a fiúból :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!