Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egyetértetek azzal a tudományos kutatással, hogy férfiakból túszaporodás van és az emberiségnek csak a férfiak 10%-ra van szükség?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 17:46
11/14 anonim válasza:
Egyetértek! És te nem vagy benne a 10%-ban :D
12/14 anonim válasza:
Én így is kevésnek érzem, főleg a normálisak számát. Na meg nem szeretnék leszbi lenni, se laborban megtermékenyülni, szóval keellenek a férfiak :D
Igaz h a kocsmatöltelékek meg a menthetetlenül lúzerek nekem sem hiányoznának, de akkor már nőből is lenne mit selejtezni... :)
13/14 A kérdező kommentje:
Nem érdekel milyen beteg ötlet, én is láttam az eredeti kérdéskiírót, és köszönöm azt, akik kiírtásomat vagy ivartalanításomat kívánják, ugyanis ÉN NEM ÉRTEK EGYET A KÉRDÉSBEN LÉVŐ ÁLLÍTÁSSAL.
Rosszul jött össze a kiírás, ez van. Véleményeket akarok, aki ellenzi, az milyen indokból. Aki támogatja, az milyen indokból.
2014. dec. 31. 18:10
14/14 anonim válasza:
Jaj istenem, azt hittem, már abbahagytad. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!