Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes dolog, ha szeretek szeretve lenni?
Figyelt kérdés
22f vagyok.
Mindent megadnék azért, hogy érezhessem milyen az ha szeretnek. Olyan nehéz alkalmas lányt találni aki tud engem úgy szeretni,hogy nem vagyok szerethő.
Bocsánat ha van helyesírási hiba, nem nagyon tudok írni, sose tudtam helyesen se szépen. Ettől függetlenül nem vagyok buta.
2014. dec. 31. 15:17
11/18 anonim válasza:
még én is sajnos ,csak ezt nem mondja meg rólam senki csak aki ismer.
ez van. :) Akibe élet van az érez ritka kivételektől eltekintve.
12/18 anonim válasza:
Nem gyerekes egyáltalán. Nekem is hiányzik nagyon, hogy szeressek s viszont szeressenek testi-lelki értelemben. 35N
13/18 anonim válasza:
Gondolom Te is lelkileg éled meg a kapcsolataidat inkább nem testileg.
14/18 anonim válasza:
Ki az, aki nem szeret szeretve lenni? Barátom nélkül én most mély depresszióban lennék.
16/18 A kérdező kommentje:
Volt testi is, de általában akit én szerettem megláttam benne azt amiért azt érezhetem, hogy ő van nekem, miatta már érdemes felkelni minden nap, na ilyen barátnőm egyetlen egy volt, fél évig. De ő nem szeretet engem annyira, csak velem volt és többnyire nem is foglalkozott azzal mit érzek.
2014. dec. 31. 15:25
17/18 anonim válasza:
Mindenki vágyik a szeretetre.
#9 ez sem beteges,nincs is jobb annál,amikor csak úgy odabújsz valakihez,csak érzed a teste melegét,hallgatod,ahogy lélegzik. Egyszerűen csak jól és biztonságban érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!