Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van az, hogy a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy a férfiak a vizuálisabb lények a két nem közül, mégis ÁLTALÁBAN a nőknek fontosabb a külső, a kinézet, az öltözködés, a megjelenés?

Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 12:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Azért azt megkérdezném, hogy egy ronda fejre hogy indul be egy csaj. Sehogy!

Ergo a kinézet igenis fontos nekik.

2014. dec. 31. 13:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Zalosth, tippelhetek? A harom tipus a kovetkezo: 1. Metroszexualis szepfiu 2. Kigyurt HMCS, azaz falu/varos bikaja 3. Meno uzletember, vagyonnal, statusszal es sarmmal ( Ezel-tipus)
2014. dec. 31. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

Az én tapasztalataim szerint a férfiaknak jóval fontosabb a külső. Egy nőt sem ismerek, aki azért hagyta volna el, csalta volna meg, kritizálta volna a férjét, mert meghízott, kopaszodik. Viszont jó néhány férfit, aki elhagyta, megcsalja, vagy elhagyással fenyegeti a feleségét, mert már nem olyan csinos, hízott, fogyott, nem a régi a szépsége.

A nők, akiket ismerek ÁLTALÁBAN azért választják a párjukat, mert a jelleme tetszik: magabiztos, vicces, kedves, stb. Sokszor nem is túl helyes srácokat választanak. A férfi ismerőseim már attól szerelmesek, ha meglátnak egy nagy mellű nőt, de a kedves, vicces, jólelkű, intelligens, de duci, csúnyácska lány soha nem kellene nekik.

36/N

2014. dec. 31. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
#13 Azt kihagytad, amikor szülés után nem tetszik nekik a nő és kölyökkel együtt magára hagyják. Vagy mellrák után.
2014. dec. 31. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
14%

"Egy nőt sem ismerek, aki azért hagyta volna el, csalta volna meg, kritizálta volna a férjét, mert meghízott, kopaszodik."

Na ja, mert ráfogják mára. Ilyen "sosem hajtotta le a wc deszkát" szerű NAGYON NAGYON gagyi indokokkal cserélik le egy szebbre aki ugyan egy üresfejű kirakatbábu, de ööööö nagyon intelligens meg ööööö érzelmes ööö izé tényleg.

Meg hol van az ma már, hogy a kedvességgel meg a viccességbe beleszeret egy csaj? A Te idődben még így volt... A kilencvenes években és a kétezres évek elején még talán. De mostanra ennek vége.

Képzelj egy nagyon ronda embert. De nagyon rondát. Arcra rondát. Mond egy hatalmas poént és rendes, figyelmes... És utána jön Mr.Kucera Gábor, sebestyén Bazsika, Barátok köztös Miklós és Bruce Willis és máris minden csaj az ölébe ugrik.

2014. dec. 31. 13:49
 16/19 anonim ***** válasza:

# 15, az ismeretségi köröm, akikről beszéltem, akik példáit felhoztam a válaszomban, igaz tényleg 20-évtől felfele kezdődnek korban, de engedd meg, hogy a férfiakról és a nőkről szóló kérdést felnőtt férfiakra és nőkre is értsem, tehát erre a korosztályra és nem feltétlenül 13-15 éves gyerekekre, kamaszokra. :)

Tehát amit írtam, valóban inkább a húsz feletti korosztályra érvényes, ennél fiatalabb "férfiak és nők" köréből valóban nem tudok példákat hozni. :)

13-as voltam

2014. dec. 31. 14:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Hosszabbra tervezve valoban nem annyira fontos a kinezete (nagy nehezen elfogadva), fiatalabb korban viszont nagyon fontos! Egy fiatal csaj meg csak beszelgetni se szivesen beszel akar atlagos sraccal is. Ami a megcsalast illeti, ha egy-a parjanal jobb kulseju, kisugarzasu, stilusu ferfi rastartol es mindez a jornyezeten kivul (pl. Messzi nyaralohely) tortenik, a nok java resze beadja a derekat.
2014. dec. 31. 14:37
 18/19 anonim ***** válasza:
#11 Jól van öcsém, te se érted mit írtam.
2014. dec. 31. 15:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is róluk beszélek, sajnos!

2014. dec. 31. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!