Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan fiúk okoskodnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fiúk okoskodnak a női lélekről, akik akkor játszottak életükben szexi nővel, amikor a Tomb Raidert nyomták kölyökkorukban?

Figyelt kérdés

-Ti nők így vagytok kódolva!

-Minden nő ilyen!

-nektek csak a sármos,gazdag xy kell!

-Nektek csak a nagy farok a jó!

Könyörgöm,ők voltak valaha utcán,vagy csak a gép elött élik le az életüket!annyi ronda,dagadt,szegény srácnak van barátnője,amennyit nem is képzelnének!

Sosem gondoltak bele az ilyen srácok,hogy belőlük EGY dolog hiányzik,ami a csajozáshoz kell?

A SZEMÉLYISÉG!

#fiú #lány #lélek #tomb_raider
2014. dec. 31. 11:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Pont te általánosítottál a "kérdésedben", de mindegy. Ez a legtöbb esetben egyáltalán nem ilyen egyszerű, csak ez olyan dolog, amit sosem fognak megérteni azok, akik nem élik át.
2014. dec. 31. 11:52
 12/27 anonim ***** válasza:
oké, most nagyon megmondtad a frankót, nagyon megkaptuk... szabad megkérdezni, hogy te hány éves vagy, hogy ily nagy élettapasztalatot sikerült összeszedned?
2014. dec. 31. 12:04
 13/27 A kérdező kommentje:

11#-Igazad van,megkövetlek! :)

Basszus,akkor tényleg nem jár nekem keksz :(

Nem akartam általánosítani,csak így jött ki.

Olyan benyomásom volt,mintha azok az ember szidnák főleg a nőket,akiknek eddig csak a próbálkozásig sikerült eljutniuk :/

Persze,értem én a csalódást,amikor valakit visszautasítanak,de nem lehet mindenkit egy kalap alá venni! :)

2014. dec. 31. 12:05
 14/27 anonim ***** válasza:
50%

Azért szívesen megérdezném, hogy akkor mirét van az ha ennyire fontos a személyiség, hogy rengeteg csaj - tényleg sok - üresfejű kirakatbábúval mászkál ami beszélni is alig tud - gyakran látok ilyet. Egy mondatot alig bír összerakni és az is az unokaöcsém értelmi szintjén áll (unokaöcsém 7 éves). Ilyenkor hol van az a híres-neves személyiség?

Vagy mikor összejönnek egy brutális agresszív barommal akinek hétvégi programja a környék összes Balatoni Világos sörösüveg kiürítése, utána a kocsma leamortizálása. (az ilyenek pár hónap után a csajt is elverik sokszor). Ilyenkor hol van az a "személyiség"? Most azt ne mond, hogy ez vonzó.

Vagy hol van mikor egy srác verset ír nekik és erre KIRÖHÖGIK? Mert "de gáz"... Utána jön Mr.Agyatlanbaromállat kiröfög a BMW-ből hogy "ide gyertek csajok" és már mennek is oda.

És ez nem csak a 15-16 évesekre jellemző hanem 30-ig lassan a többségre.

Csúnya sráccal egy sem jön össze.

Na ennyit a személyiség fontosságáról. Sajnos!

2014. dec. 31. 12:06
 15/27 anonim ***** válasza:

Ne nevettesd ki saját magad Kérdező,ezt még a legutolsó buta embernek sem tudod beadni,hogy személyiség...

Ha azon múlna,akkor már rég nők ezrei özönlöttek volna el engem,a valóság pedig az,hogy felszínesek a nők.Megismerni nem akarják,aki nem helyesnek született,és ez az igazság és valóság.

Nem véletlenül állítja és mondja ezt már egyre több fiú/férfi.Én már sok éve ezt mondom,mert így látom,ezt tapasztalom a valóságban is,igen.Az utcán is ezt látom,egyetemen is ez van.Amelyik helyes gyerek,azt körülugrálják,aki nem az,azzal meg nem látsz lányt/nőt soha...

Én ronda sem vagyok,és igényes is vagyok magamra,jól öltözködöm,mégsem hederít rám egy nő sem,és mind elutasít és némelyik még meg is aláz mellé.

Sőt volt olyan,hogy egy lány társaság mikor lassan elment mellettem a képembe röhögött,és igen rajtam röhögtek,pedig nem is ismernek egyáltalán,és semmi vicces nem volt rajtam...

No ennyit erről.

23/F

2014. dec. 31. 12:07
 16/27 anonim ***** válasza:
56%
mindenki szeret okoskodni, a sikertelenség miatti frusztáltságod így a legegysterűbb levezetni :D hagyd őket, ha ők ettől jobban érzik magukat, hát hadd csinálják! :D
2014. dec. 31. 12:08
 17/27 A kérdező kommentje:

12#-20vagyok,és nem mondhatnám hogy életbölcsességeket akarok osztogatni,de a kérdésem célját már feljebb is leírtam,nem ismételném meg

14#-Igen,ilyet magam is láttam.Azok,akiknek tényleg csak az anyagi jólét számít,én nem is nevezném őket igazán nőnek.Tudod az ilyen üresfejű,pénzes palik mellett általában műkörmös,műhajas,műnők feszítenek,akiknek valamiből finanszírozniuk kell a vásárlási szenvedélyüket,de dolgozni bezzeg nem akarnak!

Én NŐKről beszélek!

És a fogalom nálam az aggyal,és a belső értékek értékelésével kezdődik!

Őszintén,de tényleg őszintén remélem hogy minden csalódott,elkeseredett srác egyszer megtalálja azt a lányt,aki visszaadja neki a másik nembe vetett hitét és bizalmát! :)

2014. dec. 31. 12:11
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

És azokkal mi van akik az 14-es IQ szinttel rendelkező "hűdeszép" csávókkal vannak...? Akik így állnak csak mellettük... És össz feladatuk a dugás meg ha valaki "útba van" "aztat férreraknyi onnétt".

És miért a rondák maradnak egyedül? (Arcra rondák persze)

És miért van az mikor a ronda mindent megtesz magáért és a csajáért mégis az a vége, hogy jön egy baromállat vagy szépfiú és rögtön ugrik hozzá. Pedig az se nem kedves, se jó személyisége nincs. Hacsak az "ettöröm a kezedet!!!" nem számít annak...

2014. dec. 31. 12:22
 19/27 A kérdező kommentje:

Figyelj Zalosth!

Nem vagyok párkapcsolati guru,én csak magamból tudok kiindulni,és a barátnőimből.van olyan barátnőm akinek eddig minden csávója előnytelen külsejű volt (és a munkája se hozott sok pénzt),és boldogan elvoltak!Nem tudom,hogy mi jár a felszínes emberek fejében,mert én nem vagyok bennük! :)

2014. dec. 31. 12:33
 20/27 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy a jelenlegi generáció a tv-ben látott szennyeken nevelkedik/nevelkedett. Így a NŐK is csak a kinézetre mennek, hisz ott is ezt látják. Nagyon nagyon elvétve akadnak már csak olyan lányok, akiknek a belső értékek fontosak, hiába hangoztatják ezen az oldalon a legtöbben ezt.
2014. dec. 31. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!