Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire véljem?
Van egy jó lánybarátom, de nem itthon él. Hazajött karácsonyra. Megbeszéltük, hogy valamikor talizunk. Mindenkivel összefutott, pasijával, barátnő, rokonok stb... velem nem. Nagy nehezen elértem, azt mondta hogy nem tudunk együtt szilveszterezni (korábban volt róla szó hogy összefuthatunk akkor)..
Ezt nem tudom hovatenni. Máskor keres, ha ma nem keresem meg, kb le se tojt volna. Elég rosszul esett. Nem fél napot akartam elvenni az életéből, csak egy órát...
ha normális és jól működő lenne a kapcsolata,akkor nem dumálna ilyen kis majmokkal,mint te.
ott volt az esélyed,de megérezte,hogy mulya vagy,akkor meg minek találkozzon veled?
Nem érted kedves 12.
Barátságnak indult (egyikőnk se jött be a másiknak), de nagyon hasonló az izlésünk, sok közös érdeklődésünk van. Sajnálom hogy a te értékrendedből kimaradt férfi-nő barátság.
Semmi gond nem volt addig ameddig nem jelent meg ez a csávója...
Addig teljesen normális volt, azota megkattant. Barátnőit is hanyagolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!