Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány az osztályból és ki szeretném deríteni hogy én tetszek-e neki tudtok mondani valamit hogy derítsem ki?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 19:08
1/7 anonim válasza:
Beszélgess vele, ha lehet, akkor sokat. Szerintem egy idő után látni fogod, hogy tetszel-e neki vagy sem. Ha nem tudod eldönteni, kérdezz rá.
3/7 anonim válasza:
Meg ne kérdezd:D Inkább beszélgess,ha sokat nevet és mosolyog,akkor hívd el valahova,kezdés képpen hívd ki szünetben dumcsizni meg ilyenek,de nem tapadj rá,attól elriadnak! :)
4/7 A kérdező kommentje:
De altalába a szünetbe lányokkal van.
Facen valahogy nem tudom kideriteni???
2014. dec. 30. 20:08
5/7 anonim válasza:
Szia. Akkor kezdj el vele facen beszelni:) vagy beszelj az egyik baratnojevel, aki negbizhato;)
6/7 A kérdező kommentje:
Facen mar beszelgetek vele.
De nem tudsz valami olyat hogy mit kerdezzek hogy lassam hogx igen v nem???
2015. jan. 1. 16:01
7/7 anonim válasza:
Ha írsz neki,hogy reagál? flegmán leráz,vagy visszakérdez? Szokott-e ő írni neked? Ha visszakérdez az már egy jó jel,ha rád is ír,akkor meg szuper vagy. Ha egyik sem,akkor még nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!