Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? 12/L
Figyelt kérdés
A füdőkádba letekerem a zuhanyrózsának a tetejét és maxra kicsitom a vizet, és gy nyomom teljesen a pinámhoz, huzogatom nyomogatom, lovagolni is szoktam, eljátszom hogy a fiú dug, ez normásil ennyi idősen még?2014. dec. 30. 14:56
2/11 anonim válasza:
Normális kezded felfedezni a testedet :) én is csináltam fiatalon :) L
3/11 anonim válasza:
Úristen:DD
Én 12 évesen még barbiztam. Segond addig amíg nem fiúval csinálod ...
4/11 anonim válasza:
Jó alma lesz belőled :D
Amúgy nem baj. Korán érsz :D
5/11 anonim válasza:
Nyugi,én már 9 évesen eljátszottam,hogy dugnak a playmobiljaim :DDD
7/11 anonim válasza:
Szerintem miden 12 évest nem is, de elég sokat, sőt, a többséget izgat a szexualitás.
Ezért nem csoda ha használnak, használtok tárgyakat, módszereket a magatok kielégítésére. De azt hiszem az ember kísérleteket ég 1-2 évig nem kéne el kezdeni. Amúgy nincs ezzel baj, ilyen ez a kívánósság dolog...
10/11 anonim válasza:
videót csinálj már egyszer ,lécci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!