Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gázos szitu! Segítenétek?
beszélgess!!
ismerd meg őket
érdeklődj felőlük!
az emberek szeretnek magukról beszélni
ha kérdezed és válaszolnak, akkor abból újabb kérdést tehetsz fel nekik...
és hidd el menni fog!!
Na ezt le fogják húzni,de...
Némi MDMA a megoldás és mintha ezer éve a barátaid lennének.
Házibulin (pláne, ha összesen 10-en vagytok) simán megoldható az együttlét.
Jó szórakozást!
Na néz" má'!
Mit mondtam, hogy lehúznak. :-)
Bár a kérdező kapott értelmes(ebb) választ is tőlem, szóval...
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy a fiatalok szolidan, egymást nézve, józanon lépnek az az újévbe, szóval buktaaaaaa!
(Attól, hogy alkohol és legális, még ugyanolyan (ha nem rosszabb) mint 1-2 tudatmódosító.)
semmi különöset.
vigyél piát.
aztán ha játszani akar a leányzó,és biztosan fog,mert itt a helyzet adja,vagyis magadra hagy és más bikákkal udvaroltat direktbe hogy lássa a reakciódat rá,akkor ne kezdjél el pincsizni neki,hanem kezdj el dumálni egy másik csajjal és nevettesd meg és te is nevess hangosan.
ilyenkor vissza fog menni hozzád figyeld meg.
ha ez megvan,akkor az erőviszonyok nagyjából egyenesbe jönnek és elkülönítheted.
Négyes, én tökéletesen egyetértek veled :)
LSD>Alkohol, a mérték a lényeg itt is, ott is, csak az míg az egyik fantasztikus élmény is, a másik legális..
ON: Biztos könnyen elleszel velük, ilyen kissebb bulikon nagyon könnyen oldódik a hangulat, nem lesz baj :)
Először hallgass, mosolyogj, figyelj, tudd meg, milyen a társaság, poén szinten milyenek stb.
Én azt javaslom ne akarj a buli lelke lenni, inkább először kevesebb emberrel beszélgess, aztán beveheted a várat:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!