Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek fontos facebook képeiteken a lájkok száma?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 23:57
11/20 anonim válasza:
itt mindenki anti facebookos bezzeg tuti a nap 24 órájából 25 vagytok fent :D
12/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) sokan olyan fontosnak tartják, nem is értem, ha már nem kap egy kép minimum 50 lájkot leveszik stb-, ezért gondoltam, hogy megkérdezem
2014. dec. 30. 00:02
13/20 anonim válasza:
"sokan olyan fontosnak tartják,"
Akik ott élik az életüket, azoknak.
14/20 anonim válasza:
Nem fontos, de azért jól esik, ha lájkolják. Persze nem esem mély depresszióba, ha ez nem történik meg, csak... na, azért jól esik/esne.
15/20 anonim válasza:
Le van tiltva mindenki számára, hogy nagyítható legyen, ennél fogva lájkolni sem lehet.
16/20 anonim válasza:
Antifacebookosnak nem mondanám magam, mert tényleg elég sokat vagyok fenn, de kizárólag kapcsolattartási célzattal. Nem töltök fel képeket, nem osztogatok meg/postolok ki/lájkolgatok be dolgokat, mert hidegen hagy, sőt, kifejezetten nem szeretném, ha az emberek tudomást szeretnének minden mozzanatomról.
18/20 anonim válasza:
Nekem azért fontosak a lájkok, de ha nem olyan sok sem vágom fel az ereimet 😃
19/20 anonim válasza:
elvből nincs is képem semmilyen közösségi oldalon
hoppááááá kövezetek meg
20/20 anonim válasza:
nekem jól esik, mert ez is egyfajta elismerés, mintha megdicsérnének, hogy csinos vagyok stb.
de persze nem napi 10 képről van szó!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!