Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért részesítik a lányok előnyben a néger, vagy félvér pasikat? Ez is rasszizmus.
Ezt miért kell mindennap megkérdezni? Úgyis minden egyes nap ugyanazok a válaszok érkeznek...
De rendben, ismét leirom. Nekem még mindig nem jönnek be a feketék. ;)
Kár, hogy töröltetni fogják a kérdést!
Sajnos igazad van pedig. Egyértelmű hogy a nagy farkak vonzzák őket, de ráfogják hogy "egzotikus" - a kínaiak miért is nem azok pl? :D Na ugye hogy azért.
A fehér férfiaknak ez az időszak a végső. A kihalásunk előre elrendeltetett odafent. Aki mint fehér marad élve ők a zsidók lesznek.
Nem tudom, milyen lányokat ismersz te, én egy ilyet sem ismerek. Nekem személy szerint van egy nagyon kedves, angol ismerősöm, aki félig fekete, de engem sosem vonzott sem ő, sem más néger férfi.
Valamint az, hogy valaki akármilyen tulajdonság, legyen az bőrszín akár, alapján milyen emberekhez vonatkozik, szerintem nem rasszizmus.
Ugyanakkor nem tagadom, hogy bizonyára vannak lányok, akiknek első sorban a feketék jönnek be, de az sem egyenlő azzal, hogy egyből bármilyen bunkó pasival összejönne, csak bőrszín miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!