Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerelmi bánat ellen?
Csak néhány hónapot voltunk együtt, 2 hónapja szakított velem mert nem tudja viszonozni az érzéseimet. Azóta nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá, sosem éreztem előtte ilyet...
Próbáltam ismerkedni, randiztam néhány sráccal, kb 1 hónapja szexkapcsolatban vagyok egy pasival, de megsem jobb és nem múlik az érzés. Megőrülök érte.
Mit tegyek?
21N
Ilyen kérdésre már válaszoltam így saját magamat idézve:
"Nem lehet semmit tenni, hogy jelenleg kevésbé fájjon. Foglald le magad, keress hobbit, kösd le magad olyannal amihez minél több figyelem kell, hogy elterelje a gondolataidat. Ezt ha csinálod egy darabig, akkor idővel jobb lesz és kevésbé pörög folyamatosan az agyad azon ami fáj, és azon amin nem kellene."
majd beletörődsz h semmit se tehetsz és magátol elkezd mulni.
azt tapasztalatbol mondom h ha közben valami nagy és erős érzelmet élsz át akkor a korábbi aktív lelkigörcs oldódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!