Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan fiúval, aki nem fog sokáig élni?
Az egyik barim is ilyen idióta ..
mondta "mostanàban àllandóan temetésre jàrok"hullik a korosztàlyom..igen??és az nem jelenti azt ő nem lesz hosszú életű..ebbe a stresszes életbe a 30éves is meghal vagy a 20 pl.auto balesetben :(
Anyukàm baràtja viszont tudja hogy beteg a dokik nem sok évet jósoltak :( anyum mellette van lelkitàtsak .. én meg sajnàlom anyut nem e roppan össze ha.. :( remélem felgyogyulbhiszva szeretet gyogyit..(a szeretethiàny, magàny viszont öl)
Ha beleszeretnék, akkor persze. Szerintem a szerelem nem az akadályokról szól, mert akit szeretsz, azzal képes vagy bármit átélni, bármit megtenni érte, minden szabad percedben vele lenni/rá gondolni, beszélgetni vele a legjelentéktelenebb dolgokról, és még azt is élvezni, belepirulni a mosolyába, a hangjától is zavarba jönni...
Tehát, ha ezek megvannak, akkor engem nem érdekel mennyire beteg. Az utolsó pillanatig vele akarnék lenni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!