Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vicces a trágárkodásban?
Vannak olyan trágárságok, amik adott helyzetben tudnak viccesek lenni.
Amiket felsoroltál, azok soha.
Fuj.
Maga a szó vicces!
Ahogy az ordenáré is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ez te vagy?
Bazki, ettől még én is félek. o.O
20/F
"elült és a térdét csapdosta, közben mormolta hogy köc.sög, kö.csög" Én ezen nevettem:DDD
De a többi elég bunkó dolog. Hosszú távon biztos Nekem is elegem lett volna ezekből. Keress egy másikat,aki nem csapdossa az ölét :DD
Ezt a kérdést már kiírtad egyszer, a válaszom változatlan.
Mert egy fogyatékos paraszt, akinek elgurult a gyógyszere és mai napig nem találta meg.
nem én tettem ki azt a kérdést...
én nem akarom vele újra kezdeni, nekem ezek nem viccesek, főleg ahogy elő adta nekem, most meg folyton keres hogy kezdjük újra, de nem fogja fel, hogy nem akarom.
és akinek ezek a dolgok viccesek, ha ti letettek volna ott... és a párotok ilyet csinál... nem tini már...
a térdét csapdosva mormolta, h kōcsōg, kōcsōg WTF?!
...meg csak úgy spontán elõvette a péniszét?! sztem ez nem simán bunkó, hanem pszichiátriai beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!