Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, bejönnek a bujos lányok?
Figyelt kérdés
Mármint az olyan lányok, akiknek fontos a testi kontaktus, es teljesen boldogok annyitol, hogy ülsz vele a kanapén es hozzád bujhat
(bocsi az ekezetekert)
2014. dec. 28. 19:38
12/20 anonim válasza:
Bármit megadnék 1 ilyen lányért.
13/20 anonim válasza:
Szerintem a többség szereti...
15/20 anonim válasza:
Még szép, hogy bejönnek. Jobb, mintha egy olyan csaj lenne velem, aki a telefonját többet ölelgeti, csak h face közelben maradhasson minden másodpercben.
16/20 anonim válasza:
Imádom :) 19 F
Ebből érzem hogy szeret :)
17/20 anonim válasza:
jéééé én is ilyen bújos lány vagyok :$:$:$
imádják a pasik. <3
18/L
19/20 anonim válasza:
Imadom a bujos lanyokat *-* :) 17f
20/20 anonim válasza:
ja, nekem bejönnek, de azért nem kell túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!