Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nincs olyan "kisugárzása", amire a férfiak buknak, akkor inkább hagyhatja is az egész párkeresősdit?
Nem.
Egy csajnak mindig van legalább egy férfi aki próbálkozik nála (legfeljebb "túl gagyi" az illető a csajnak)
De próbáld meg férfiként hogy nincs "kisugárzásod". Egymilliárd évig várhatsz/próbálkozhatsz SEMMI nem lesz belőle
Ilyenkor szerintem két út van. Az egyik út, amit te is tervezel, hogy hagyod az egészet a fenébe. Viszont akkor ne nevezd magad nőnek, mert egy gyáva valamire nem lehet felnézni, mint egy nőre.
A másik út az az, hogy elkezded végiggondolni, milyen ember is vagy te. Vajon, ha egy férfi rád néz, akkor milyennek láthat téged? Milyennek látod te magadat, a tartásodat? Aztán elkezdenék magamban olyan dolgokat keresni, ami miatt úgy érzem, hogy nem vagyok nő. Például, mi miatt nincs önbizalmam? Egyáltalán, mi az, amit fel tudok mutatni, amire a férfiak úgy tekinthetnek rám, hogy "Na, ez igen, ez az a nő, akivel én el akarom tölteni az életemet, mert Ő...!"? Amiben nem érzem, hogy beleadnék mindent, amit tudok, az miért van? És hogyan érhetem el, hogy abban is a maximumot nyújthassam? És fontos: nem mások, hanem önmagam miatt. Ha valami hasonló úton így rendbe szeded magad, a tiéd lesz a sikerélmény, és tiszta lesz a lelkiismereted, mert ha egy kapcsolat mégsem jönne össze, akkor is elmondhatod, hogy nem rajtad múlt, te megtettél minden tőled telhetőt.
17/L
Én meg csávóként vagyok az!
:D Üdv a fedélzeten első tisztem!
"Tudom, hogy nőként egy nulla vagyok."
Jó, egy nulla vagy, mert te magad ezt mondtad. Szerinted egy ilyen kijelentés után egy férfi milyennek lát téged? Egy lelkileg instabil nőneművel (mert csak a női nemed van meg, hiányzik az, ami nővé tesz). Legelőször tegyél fel magadnak egy kérdést:
- Akarok-e változtatni mindezen, vagy jó így nekem, és vegetálok tovább, tolom magam még nagyobb szarba az így is elég nagy szarból?
"Egy lelkileg instabil nőneművel (mert csak a női nemed van meg, hiányzik az, ami nővé tesz)."
Na ezt faszán félbe hagytam. Szóval, egy lelkileg instabil nőneművel (mert csak a női nemed van meg, hiányzik az, ami nővé tesz) szerinted melyik férfi ismerkedne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!