Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 17 évesen itthon leszek szilveszterkor? 17/L
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 18:41
11/20 anonim válasza:
Szerintem gáz. Hogy miért? Mert te magad annak gondolod!
12/20 anonim válasza:
Nem para. Én 24 évesen itthon leszek, eszem ágában sincs közelező jelleggel elmenni valahova. 24/N
13/20 anonim válasza:
Miért lenne az? Én 17 évesen itthon házi bulit csináltam :D
14/20 anonim válasza:
Egyaltalan nem gaz... szilveszterkor en nem tennem ki a labam mert eleg.sok reszeg ember van mindenhol... szoraklzohelyekrol ne is beszeljunk!!!
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megnyugodtam ennyi "én is" után. :D Nem azért nem megyek mert nem engednek,hanem mert nincs hova.
2014. dec. 28. 18:58
16/20 anonim válasza:
Nem gáz. Én is itthon leszek, pedig szívesen mennék valahova. Csak nincs kivel.
17/20 anonim válasza:
Én tavaly megjártam a városba menéssel, szóval nincs az az isten, hogy megint kitegyem a lábam:D
17/L
18/20 Vad-Ász válasza:
én is és én is gáznak tatom
17/F
19/20 anonim válasza:
nem, én is ugyanígy otthon töltöm az időt s 17/L vagyok
20/20 A kérdező kommentje:
Pedig annyira elmennék valahova,de sajnos a barátaim lebetegedtek.
2014. dec. 30. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!