Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,175cm magasság pasinál kicsi nem?
Mert annyi vagyok, és én kicsinek érzem magam.
Mennyi az ideális, a túl alacsony, és a túl magas?
20/F
@Zalosth:
Tudod mit jelent az, hogy 180 min. ?
Sőt az kifejezetten rossz...
Nem mondtam, hogy rossz lenne, csak nem elvárás és nem automatikus pluszpont a magasság, nem múlik rajta semmi, mennyire magas a másik fél, amíg nem túl alacsony vagy nem túl magas. (Tehát amíg nem kb. 170 alatti vagy 190-195 feletti.)
Szerintem nem. A barátom alulról veri ezt a magasságot (inkább 173-4 cm), de mivel én elég alacsony vagyok, még magassarkúban is magasabb nálam. Ez egy jó magasság.
A túl alacsony az, ha velem egy magas, vagy alacsonyabb. A túl magas az 185 fölött. Volt egyszer egy ilyen magas barátom, és amikor ölelkeztünk, egymással szemben állva csókolóztunk, baromi kényelmetlen volt.
Na látjátok? Magasnak lenni nem jó hanem rossz. 185 alatt rendben lehet de így minden csaj egy fejjel alacsonyabb szinte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!