Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarja a fiúkat, ha a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a fiúkat, ha a lánynak nagyon durva, erős szőr van a lábán, combján?

Figyelt kérdés
Ha nem borotválom minden nap,akkor borostás és szúrós.

2014. dec. 28. 07:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nekem is durva volt régebben a szőr a lábamon, de aztán elkezdtem gyantázni, majd áttértem az epilálásra, és most megint a gyantázást fontolgatom, de ritkább, vékonyabb, halványabb lett tőle a szőröm. alig látszik, ha megnő, még ha 1 centis, akkor is. érezni is alig lehet, szúrni meg sosem szúr. ezt leginkább intim területeken értékelem :D

igen, ott van a lézeres szőrtelenítés is, de az k. drága. költségkímélőbb megoldás az epilátor vétele és/vagy a gyanta. meg ezekkel nem is kell olyan gyakran foglalkozni, mint ha borotválod. hetente, kéthetente bőven elég (legalábbis nekem). :)

a barátomat amúgy az sem zavarná, ha csupa szőr lennék (na jó, lehet, hogy egy egészen picit). nem mindenkit foglalkoztat ez a téma. vannak nagyon felszínesek, akik szerint a nő egy steril gépezet, amelyen nem nő szőr sehol, csak a fején, és ha mégis, akkor fúj, de az átlagot nem érdekli ennyire. nagyobbrészt észre se veszik.

22/l

2014. dec. 28. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!