Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú hajú fiúk?
Figyelt kérdés
Lányok milyen hosszúságú hajat szerettek egy fiún? Szeretitek ha egy fiú/férfinak minimum vállig érő haja van? Mi számít hosszúnak?2014. dec. 28. 04:44
1/11 anonim válasza:
Hú bzdmg. Nekem hátam aljáig ér. Erre kíváncsi leszek.. :O
2/11 anonim válasza:
Már az is csoda, ha 20 évesen nem kopaszodnak...:S Ez a zselézés, waxolás totál tönkreteszi a hajukat, és a velem egyidős srácok többsége már kopaszodik...:(
3/11 anonim válasza:
Én 20 vagyok. :O És nem hullik...
4/11 anonim válasza:
Gondolom nem is zselézed orrba-szájba...de a többség viszont igen, és ez egy pár év után kőkeményen megbosszulja magát...
5/11 anonim válasza:
Nem használok semmit konkrétan a samponon kívül, gyakran még hajszárítót sem. De a lányok első dolga szórakozóhelyen taperolni és mondják hogy milyen selymeg, ők ilyet akarnak meg mittudomén... :D Sosem értettem őket. :D De lehet benne valami mert egy fodrász is meg akarta már venni xd
6/11 A kérdező kommentje:
Vasalod?
2014. dec. 28. 05:05
7/11 anonim válasza:
Maximum ha öltönyt veszek fel, mivel göndör és sajnos nem szabályosan, hanem összevissza. :D De ez jó ha havonta 1x előfordul.
8/11 anonim válasza:
Nekem bejön, ha egy pasinak hosszú a haja (nyilván ha helyes, és illik hozzá az adott frizura). 4-5cm-től a lapockái aljáig, tehát lehessen benne turkálni, bele lehessen markolni, de azért derékig se érjen, az már nekem túlzás. Na igen, és a copftól kifutok a világból, bár elismerem, hogy praktikus meg minden.. de én még nem láttam férfit, akinek jól állt volna.
20/L
9/11 anonim válasza:
Olyan hosszút, ami neki jól áll!
Ha az ujjad hosszát elérik a tincsek, homlokodba esik és a nyakadban is van, füledet takarja, akkor már félhosszú. Az ennél kétszer hosszabb már hosszú.
10/11 anonim válasza:
Imádom a hosszú hajú pasikat *_*
Szerintem irtó jól áll egy pasinak a hosszú haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!