Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti megkülönböztetitek a borotvált és a gyantázott/epilált puncit? Ha igen, melyik jön be inkább?
Figyelt kérdés
Ha a borotvált, akkor nem zavar, hogy lehet érezni a borostát egy picit?2014. dec. 28. 02:21
11/17 anonim válasza:
Persze hogy meg tudom különböztetni, és egyértelmű hogy az epillált a nyerő.
A borotvált nem annyira nyerő nálam.
12/17 A kérdező kommentje:
Es miert nem?
2014. dec. 28. 02:49
13/17 anonim válasza:
Azért mert hamar szúrós lesz, azt nem szeretem.
14/17 A kérdező kommentje:
Ertem, nekem is pont ez a bajom egyebkent :/ koszonom a valaszt!
2014. dec. 28. 02:55
15/17 anonim válasza:
Én gyantáztatom...és mondhatom, hogy a legjobb dolog! Egyrészt mert kb 2,5-3 hétig babapopsi simaságú, és utána mikor nőni kezd nem szúr, nem viszket, nem érdes, mert puha szőr nő, az is kevés...nem beszélve arról, hogy havonta vagy 1,5 havonta 10 percet vesz igénybe az egész...a legkényelmesebb megoldás...legalábbis nekem...:)
17/17 anonim válasza:
Utolsó! A szőrtelenítés módjáról kérdezte a véleményünket a kérdező...:)
Szerintem eddig minden válaszolónak egyértelmű volt, hogy csupasz punciról beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!