Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy fiúnak tetszem de nekem nem jön be?
Ignoráld. Sokan nem szeretik, de szerintem egyszerű és érthető. Én is így teszek azokkal a csajokkal akik nem érdekelnek, és a csajok is így tesznek velem jobb esetben. Én nem szeretem, ha rám szólnak, hogy kopj le, még akkor sem ha udvarias formában teszik. Akkor már jobb ha levegőnek néznek, abból is értek.
32F
Akkor ez a tipikus barátzóna effekt, ez sajnos nagyon problémás. Neked kéne egy jó barát, és nem csak a sok bepróbálkozó férfi, neki meg kéne egy jó csaj, és nem mindig csak ez a "legyünk barátok" szöveg.
Csak annyit tehetsz, hogy elmagyarázod neki az álláspontodat, de nagy a valószínűsége, hogy ő ezt nem fogja értékelni, és megalázónak fogja érezni a barátzónát, ezért ignorálni fog téged (én is ezt tenném a helyében férfiként, mert ha nem ezt tenném mindig, akkor tele lennék csajhaverokkal és hallgathatnám a pasis sztorikat, aztán mehetnék haza nő nélkül, kiverni a répát).
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!