Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesítenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesítenek az önsajnálók?

Figyelt kérdés
Első sorban a "csúnya vagyok/szegény vagyok/kövér vagyok és a többi indok miatt nem foglalkozik velem az a nem, amihez vonzódom. És sok kifogásom van, amiről nem én tehetek, hanem ez van, és nem lehet rajta változtatni.
2014. dec. 27. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül kérdező. :D
2014. dec. 27. 17:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Elmondom hogy én mit gondolok erről.

Ezek az emberek akik ilyenekért siránkoznak azok ez ellen tenni sem akarnak. Hogy miért? Azért mert a másik ember alanyi jogon jóképűbb több pénze van vagy izmosabb és te is ezt akarod.

Ha valaki tesz az ellen(nem csak 1-2 napig) hogy szegény legyen (tanul, megpróbál feljebb kúszni a ranglétrán) vagy az ellen hogy kövér legyen (sport, diéta) akkor ő nem fog ide irkálni, de még a barátainak sem fog sírni.

Ezek az emberek jobb szeretik hangoztatni a saját bajukat mint tenni ellene. Csak ezzel annyi a probléma hogy mindenkinek vannak problémái. Kinek ez, kinek az de vannak.

2014. dec. 27. 17:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Akkor csak nem én vagyok a hülye...

Amúgy 12es, érdekes, hogy saját valóságot csinálnak, és mindenképp az az igazi nekik.

Nekem sincs barátnőm egy jó ideje. De nem is teszek túl sokat érte, és ha épp teszek is, általában olyannál próbálkozom, akinek nem vagyok az ízlése, vagy állati messze lakik.

De a szerencsétlenségemet is bele értve, én vagyok a hibás, hogy nem járok el, hogy bele kényelmesedtem a dolgokba. Nem a nők a felszínes cafkák... Érdekes sokkal szegényebb és csúnyább(szerintem csúnyább) embereknek is van párja. Szerencsére nem éhezem, meg tudom venni amit akarok, még ha nem is azonnal. De ahhoz képest ahova születtem, sokat erölködtem érte, hogy több legyen, mint ami volt.

Konkrétan volt hogy nem ettünk gyerek koromban minden nap. Amit el értem, noha nem sok, csak magamnak köszönhetem, és nem a panaszoknak. Ezért is dühít, amikor valaki a saját tehetetlenségéről sír.

2014. dec. 27. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Aki küzdött valamiért igazán az tudja hogy kemény munkával sok minden el lehet érni.

A többi szokott csak sírni....

2014. dec. 27. 18:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem azt idegesítik, akik amúgy is szeretnék összetörni mégjobban az ilyen emberek egóját, de mivel nincs nekik, ezért még beléjük se rúghatnak egy jót.

Lehet, más dolgokban kellene megtalálni az élvezetet.

2022. jún. 21. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!