Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszítanak a vörhenyesek! Egyedül vagyok ezzel? :S
Figyelt kérdés
kiráz a hideg, ha meglátok egyet:S2010. febr. 3. 18:10
21/28 anonim válasza:
02-22 23:37 Cartmen is megmondta, hogy nincs lelkük. :D
Amúgy a vörös hajjal semmi bajom, a szeplők meg szexisek is lehetnek, ha egy széparcú emberen vannak, de, ha valaki alapból csúnya, azon sokat ront a "vörhenyesség". Egyedül azt tartom undorítónak, ha valakinek átlátszó szeplős bőre van. Remélem értitek mire gondolok.
22/28 anonim válasza:
Ha Cartman mondja, akkor az úgy is van.:D
Na, de amúgy engem is csak azok "taszítanak", akik durván szeplősek.:S
23/28 anonim válasza:
Én ki nem állhatom őket,rengeteg vörösen izzó ismerősöm van és visszataszító mindegyiknek a tulajdonsága....
24/28 anonim válasza:
Van Dombóváron egy vörhenyes rendőr, annyira ocsmány, hogy múltkor majdnem leokádtam! Ráadásul kötekszik. Azon gondolkodtam, hogy mivel beteg az agya, abból nő ki a vörhenyes haj, így a vörhenykórság okozója az agybaj?
25/28 anonim válasza:
A vörhenyes neve M.SZ. (csak így), a félreértések elkerülése érdekében, mert van több is belőlük!
26/28 anonim válasza:
Ennek semmi alapja: [link] én is az vagyok, nem utálnak , gyűlölnek se semmi.Ez annyi , mintha utálnám a szőke kékszeműeket. Nem utálom őket sem.Hány vöröst láttál eddig aki pl. időseket bántalmazott?!
27/28 anonim válasza:
Nézd meg ezt a videót: :D
28/28 anonim válasza:
Utolsó: ez a videó vicces , de ennek most sincs semmi alapja. De most mennem kell lelkeket lopkodni... PÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!